Bilo kada i bilo gdje

Što je još zaraznije od Despacita? Kada ova djevojčica zapleše uz taj hit, nevjerojatna je!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video koji je svijetu otkrio kako i gdje sve Niana Guerrero (11) pleše uz Despacito u samo je tjedan dana skupio preko 56 milijuna pregleda na Facebooku!

Nije više pitanje hoće li, već samo kada će "Despacito" Luisa Fonsija postati naslušanija pjesma otkako je YouTubea. Sve govori da će skladba već do kraja srpnja skupiti preko TRI MILIJARDE pregleda na toj videoplatformi, a njome se zarazila i Niana Guerrero (11), Filipinka nevjerojatno darovita za ples i glumu.

Kako čuje uvodne note, tako Niana naprosto "poludi", a snimka koja je svijetu otkrila da uz "Despacito" rado pleše bez obzira na to gdje se nalazi u samo tjedan dana skupila je preko 56 milijuna pregleda na Facebooku!

Govoreći o toj društvenoj mreži, dodajmo da je Niana na njoj već odavno rado viđeno lice, a kompilacija koju je snimio njezin brat Ranz Kyle pomogla je da ovih dana dosegne brojku od 4,7 milijuna obožavatelja.

Ukoliko dosad Nianu niste imali priliku vidjeti na djelu, predlažemo da pokrenete sljedeći zapis jer će vam već s prvim sekundama postati kristalno jasno zašto tu djevojčicu neminovno čekaju velike stvari.