Seks u doba korone
Seks u doba korone Foto: YouTube/Screenshot

U jutarnjoj emisiji pričalo se o seksu za vrijeme pandemije, a pokazana je i lažna preporuka Vlade.


Opsjednutost tuđim ponašanjem u spavaćoj sobi nije ništa novo pa ne iznenađuje što se mnogi takozvani stručnjaci oglašavaju o tome smiju li i kako ljudi imati spolne odnose za vrijeme pandemije.

Vezani članci Celeste Barber Proslavila se oponašanjem slavnih, sad je prati gotovo osam milijuna obožavatelja Samo u Rusiji Razglednicama iz Rusije nasmijali i šokirali svijet, život im je stvarno zanimljiv

Jedna od najboljih metoda apstinencije je gledanje starih muškaraca koji pričaju o seksu, što se moglo vidjeti u jutarnjoj emisiji srpske Happy televizije. Osim što su se spoticali o svoje neukusne šale, ''stručnjaci'' su referirali i posve izmišljenu ''službenu preporuku Vlade'' koja sugerira da se za vrijeme pandemije spolni odnos smije izvoditi samo u psećoj pozi.

Na ilustraciji na koju su skrenuli pažnju u emisiji nacrtani su misionarski i ''doggy'' položaji, s jasnim natpisom što se smije, a što ne smije. Gledatelji su bili začuđeni što se o takvoj temi uopće raspravlja u jutarnjem programu, a onda su vidjeli da na slici vladine preporuke umjesto ''Vlada'' piše ''Blada'' pa je postalo jasno da je riječ o nečijoj podvali.

Razgovor koji je nekima bio urnebesan, a drugima nelagodan možete pogledati u nastavku.