Buđenje
Buđenje Foto: YouTube/Screenshot

Društvenim mrežama širi se snimka buđenja koje je prestravilo bračni par.


Mačke su poznate po svojoj prepredenosti, no većina vlasnika još uvijek misli da ih njihove mačke vole te da su sve smicalice koje izvode kako bi napakostile vlasnicima čista slučajnost. Video koji prenosimo u nastavku ljubitelji mačaka tumače kao još jednu takvu slučajnost, dok drugi vide pravo lice mačaka.

Vezani članci Mačka Nije im bilo jasno zašto se mačka iskrada, a onda su je uhvatili na djelu Mačke odmaraju - 10 Vlasnici se mogu postaviti na trepavice, ali njihove mačke odbijaju spavati tamo gdje bi trebale

Na snimci koja kruži društvenim mrežama zabilježena je mačka koja usred noći hoda po polici iznad kreveta u kojem spavaju muž i žena. Mačka u jednom trenutku naiđe na posudu s vodom koju onda postepeno gura do ruba dok ne polije vlasnika.

Prizor je snimila noćna kamera, a prepredenu mačku na djelu koja je dobro preplašila vlasnika možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju