Ana Milanović
Ana Milanović Foto: TikTok/Screenshot

Oduševila je objavama iz ljekarne, pogledajte kako je uspjela osvojiti regiju.


Ana Milanović (45) nedavno je zapalila regiju objavama na društvenim mrežama snimljenima u ljekarni. Iako Ana već 25 godina radi u Kliničkom centru u Kragujevcu kao medicinska sestra, završila je i farmaciju pa je vlasnica ljekarne u kojoj se snima.

Vezani članci Stan u New Yorku Neki stanodavci nemaju srama, pogledajte što naplaćuju više od 10.000 kuna mjesečno Celina Myers Kamere je snimile kako mjesečari, a snimke su postale hit jer su podjednako urnebesne i jezive

''Sve je to samo šala. Znate, godinu dana sam u COVID centru u Kragujevcu, zbog korone nema više druženja pa smo šalu morali prenijeti na društvene mreže'', kazala je Ana za Telegraf. Ana tvrdi da nije ni slutila koliko će njezine objave iz ljekarne postati popularne, no drago joj je što može zabaviti publiku.

Njezine objave prosječno imaju oko 70.000 pregleda, a objave iz ljekarne pogledalo je i deset puta više ljudi. Kaže da joj cilj nije ismijavati ili omalovažavati profesiju te da joj laskaju komplimenti gledatelja.

Neke od njezinih objava s TikToka prenosimo u nastavku pa svakako zavirite i provjerite kako je uspjela oduševiti publiku.

 

@anamilanovic23

💊💊💊##fyp ##fypシ ##foryoupage

♬ Aspirin - Seka aleksic
@anamilanovic23

🔥🔥🔥Hej hej##fypシ ##fyp ##foryoupage

♬ Ah,tugo, tugo - Elma
@anamilanovic23

Da li i vi pijete pilule?🤔😅💊##fypシ##foryoupage##balkan##fyp ##croatos

♬ Doktor - Svetlana Ceca Raznatovic
@anamilanovic23

🚑🚑🚑fyp ##fypシ##foryoupage ##balkan ##croatos

♬ original sound - Marko Stojanovic
@anamilanovic23

Ja leciti znam,ozdravices kadapoljubac ti dam...🤭💋#fyp# #fyp#シ #for#youpage #bal#kan #cro#atos

♬ Nema leka apoteka - Lepa Brena