Slon (Foto: Screenshot/YouTube)
Slon (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Djevojka je doputovala u Zambiju kako bi pomagala siromašnoj djeci, a onda ju je odalamio slon.


Na društvenim se mrežama pojavila snimka djevojaka koje u Zambiji fotografiraju slona u zatočeništvu i maze ga po surli. U jednom trenutku slo je udario djevojku naizgled iz vedra neba, a ona je od silne udarca pala.

Vezani članci Parenje zmija Kama sutra u divljini: Snimili zmije na djelu pa se čudili što sve izvode Rizični poslovi Nije ni čudo da muškarci žive kraće od žena, pogledajte kako se ponašaju na poslu

Ubrzo nakon što se snimka pojavila na internetu, poznavatelji slonova primijetili su da je slon očito u sezoni parenja zbog izlučevina koje mu se cijede s obje strane glave, pa je iznimno agresivan i ljudi mu ne bi uopće smjeli približavati.

U toj fazi slonovima se razina testosterona poveća i do 60 puta pa je među komentarima bilo onih koji ne mogu vjerovati da su vodiči dopustili turistima da se toliko približe životinji. Slučaj je prokomentirala i srednjoškolka sa snimke koja kaže da u posjetu Zambiji bila u sklopu s kršćanskom organizacijom koja pomaže siromašnoj djeci.

Ona kaže da ju je udarac iznenadio i potpuno joj oduzeo dah te da joj je trebalo nekoliko trenutaka da se pribere, no da nije boljelo i još uvijek voli slonove. Napisala je da je rad s misionarima u Africi bio iznimno iskustvo koje ne bi mijenjala te da bi opet sve ponovila, čak i udarac surlom koji možete pogledati u nastavku.