Pijani se otac sutradan ispričao (FOTO: YouTube/Screenshot)
Pijani se otac sutradan ispričao (FOTO: YouTube/Screenshot)

Unatoč glasinama na društvenim mrežama, kineski su novinari potvrdili da stvari nisu izmaknule kontroli do te mjere da je otac dobio batina.


Gdje ima alkohola u potocima, nerijetko ima i nevolja. Vjerujemo da ste i sami svjedočili prizorima iz "bože, sačuvaj" kategorije, možda upravo i na vjenčanjima, ali da ovakvu scenu ipak još niste vidjeli.

Vezani članci Slika nije dostupna Prvorazredni skandal na svadbi: Na vjenčanje odjevena u svečano ruho stigla i ljubavnica! Slika nije dostupna Ljubomorna ljubavnica upala na vjenčanje i usred ceremonije izazvala skandal

A kaže da se nekakv pijani Kinez pomamio za vlastitom snahom na sinovu vjenčanju, pa djevojku zaskočio i stao ljubiti na užas prisutnih.

Njegovu je glupost 22. veljače zabilježio neki od uzvanika na svadbi u Yanchengu, međutim svemu treba dodati i podatak da su neke naknadne glasine na tamošnjim društvenim mrežama opovrgnute.

Naime, ljudi kakvi već ponekad jesu, izmislili su priče da se otac kasnije ubio, odnosno da ga je sin istukao,  ali su kineski novinari došli do drugačije informacije.

Ukratko prepričano, obitelji nisu od toga napravile toliku dramu koliku bi netko očekivao, dok se napaljeni muškarac sutradan ispričao kada je piće popustilo.