Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ne samo da je medvjed uživao u vožnji već je i poput kakvog državnika u obilasku pozdravljao zatečene prolaznike.


Građani Arhangelska imali su što vidjeti ovih dana u tom gradu smještenom na sjeveru Rusije nadomak ušća u Bijelo more. Naime, dvojica muškaraca prolazila su ulicama s medvjedom na motoru, golemom zvijeri koja je uz to veselo mahala prolaznicima.

Vezani članci Sudar Kije i BMW-a (Foto: Screenshot/YouTube) Tko je kriv za sudar? Nikome nije jasno što je radio vozač BMW-a, kao i obično... Prijetnja smrću (Foto: AFP) Novinari istraživali aktivnosti tajne skupine ruskih plaćenika, pa primili prijetnje

Ludi prizor su oni najspretniji uspjeli zabilježiti mobitelima, a u lokalnim je medijima uskoro pojašnjeno da je medvjed imena Tim dio cirkuske družine koja se na takav način promovina uoči nastupa.

Tim je inače pravi veteran s 18 godina staža u brojnim predstavama, a posao je dobio još kao mladunče kada je u prirodi pronađen nesposoban da se samostalno snalazi jer je rođen s nekoliko mana, između ostalog potpuno slijep na jedno oko.

Tako je barem kazala glasnogovornica cirkusa Tatjana, koja je dodala da je Timu vožnja na motoru jedna od omiljenih aktivnosti.