Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ne samo da je medvjed uživao u vožnji već je i poput kakvog državnika u obilasku pozdravljao zatečene prolaznike.


Građani Arhangelska imali su što vidjeti ovih dana u tom gradu smještenom na sjeveru Rusije nadomak ušća u Bijelo more. Naime, dvojica muškaraca prolazila su ulicama s medvjedom na motoru, golemom zvijeri koja je uz to veselo mahala prolaznicima.

Vezani članci Radmila Yusupova Radmila pokazala što može napraviti jezikom, vjerno je prati više od milijun ljudi Dezinfekcija ruku, ilustracija Rusi na tulumu ostali bez alkohola pa udarili po dezinficijensu, sedmoro ih preminulo

Ludi prizor su oni najspretniji uspjeli zabilježiti mobitelima, a u lokalnim je medijima uskoro pojašnjeno da je medvjed imena Tim dio cirkuske družine koja se na takav način promovina uoči nastupa.

Tim je inače pravi veteran s 18 godina staža u brojnim predstavama, a posao je dobio još kao mladunče kada je u prirodi pronađen nesposoban da se samostalno snalazi jer je rođen s nekoliko mana, između ostalog potpuno slijep na jedno oko.

Tako je barem kazala glasnogovornica cirkusa Tatjana, koja je dodala da je Timu vožnja na motoru jedna od omiljenih aktivnosti.