Zamislite čuda, domaćin je pobijedio (FOTO: Screenshot)
Zamislite čuda, domaćin je pobijedio (FOTO: Screenshot)

Krenu li navijači pobjedničke momčadi, Vile Macedônije, put Rusije, već vam možemo sa stopostotnom sigurnošću najaviti budućeg prvaka svijeta u nogometu.


Ako ste mislili da su reprezentativci Brazila i Italije imali do sada najtežu nogometnu zadaću, tamo još 1994. godine u SAD-u kada su o prvaku svijeta odlučivali udarcima s bijele točke, dopustite da vam u nastavku, uz pripadajuću snimku, predstavimo kako je to izgledalo za nedavnog finala lokalnog seoskog kupa u Brazilu.

Vezani članci Sara Ljubičić - 2 Golgeterica zaokupila pažnju svih u Imotskoj krajini: Sara ravnopravno igra protiv dječaka Mateo Kovačić i Matthew McConaughey Holivudski glumac u potrazi za igračima za svoj klub, družio se i s našim Mateom Kovačićem

Tamo su oči odlučujućeg udarca navijači okružili gostujućega vratara kako se slučajno ne bi zabunio i bacio kamo treba, a da sve bude regularno i pošteno, brinuo je i nekakav mladić s kalašnjikovom u ruci za kojega slutimo da je u tom trenutku ujedno obnašao ulogu kontrolora suđenja.

I zamislite čuda, djelitelj pravde doista u zadanim okolnostima nije vidio ništa sporno, baš kao što ni gostujući vratar nije imao preveliku želju potruditi se oko zaustavljanja udarca.