Zamislite čuda, domaćin je pobijedio (FOTO: Screenshot)
Zamislite čuda, domaćin je pobijedio (FOTO: Screenshot)

Krenu li navijači pobjedničke momčadi, Vile Macedônije, put Rusije, već vam možemo sa stopostotnom sigurnošću najaviti budućeg prvaka svijeta u nogometu.


Ako ste mislili da su reprezentativci Brazila i Italije imali do sada najtežu nogometnu zadaću, tamo još 1994. godine u SAD-u kada su o prvaku svijeta odlučivali udarcima s bijele točke, dopustite da vam u nastavku, uz pripadajuću snimku, predstavimo kako je to izgledalo za nedavnog finala lokalnog seoskog kupa u Brazilu.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović i Plenković bodre Vatrene uoči odlučujuće utakmice: ''Pokažite ono najbolje što znate, dajte sve od sebe'' Gibon Kent Odlične vijesti za Vatrene! Gibon Kent prognozirao pobjedu Hrvatske nad Škotskom

Tamo su oči odlučujućeg udarca navijači okružili gostujućega vratara kako se slučajno ne bi zabunio i bacio kamo treba, a da sve bude regularno i pošteno, brinuo je i nekakav mladić s kalašnjikovom u ruci za kojega slutimo da je u tom trenutku ujedno obnašao ulogu kontrolora suđenja.

I zamislite čuda, djelitelj pravde doista u zadanim okolnostima nije vidio ništa sporno, baš kao što ni gostujući vratar nije imao preveliku želju potruditi se oko zaustavljanja udarca.