Rođendanska je zabava u sekundi prerasla u katastrofu (FOTO: Liveleak/Screenshot)
Rođendanska je zabava u sekundi prerasla u katastrofu (FOTO: Liveleak/Screenshot)

Slavljenica i njezina prijateljica u trenutku oka su postale dvije vatrene kugle.


Sintetske niti poznate kao Silly Strings ili slične im pjene zgodan su detalj na zabavama, međutim lako se mogu pretvoriti u opasnost po uzvanike ukoliko se čovjek ne pridržava upozorenja otisnutih na limenkama spreja.

Vezani članci Kanader, ilustracija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Gorjelo u zaleđu Marine: Više od 60 vatrogasaca borilo se s buktinjom, pomagali kanaderi i air tractor. Jednu osobu istražuje policija Požar u Planini Donjoj u Zagrebu - 4 Buktinja u Zagrebu: Izbio veliki požar na kući, plamen zahvatio kat i krovište

Snimaka koje to dokazuju na društvenim mrežama ima koliko hoćete, a posljednja iz kategorije nam upravo stiže iz Irana.

Tamo su na rođendanskoj zabavi stradale slavljenica i njezina prijateljica, a sve zato što se nekom mladiću učinilo mudrim korisiti sprej preko upaljenih svijeća.

Naravno da je plamen lako uhvatio zapaljivi sadržaj iz raspršivača, a zatim i djevojke koje su se u trenutku pretvorile u dvije vatrene kugle.

Premda nema službene riječi o tome kako je incident završio, vjerujemo da nije bilo potrebe za liječničkom intervencijom jer su prijatelji u sekundi priskočili upomoć.