Medvjed (Foto: Screenshot/YouTube)
Medvjed (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Jednog jutra dočekala su ga otvorena vrata automobila, a onda je otkrio počinitelja.


Stanovnika Kodiaka na Aljasci jednog su jutra dočekala otvorena vrata automobila, no ništa nije bilo ukradeno. Sva sreća, auto je bio parkiran pred sigurnosnom kamerom pa je zbunjeni vlasnik odlučio istražiti što se to dogodilo s vratima.

Vezani članci Medvjedi Snimili medvjede kako se nonšalantno šeću parkiralištem i pokušavaju ući u automobile Leteći medvjed Gotovo je, nema nam spasa: Leteći medvjedići nisu slatki kao u stvarnosti, siju strah i trepet

Na njegovo iznenađenje, vrata je otvorio medvjed u ležernoj šetnji susjedstvom, vjerojatno u potrazi za hranom. Vlasnik automobila tvrdi da grad od oko 6000 žitelja inače ima miran suživot s populacijom medvjeda, no da su zbog neodgovornog ponašanja nekih stanovnika medvjedi shvatili da su kante za smeće jednostavan izvor hrane.

Zbog toga medvjedi sve češće patroliraju mjestom, a u noćnim patrolama naučili su i otvarati vrata automobila. Prizor koji vjerojatno nitko ne bi htio zateći usred noći, a koji je zabilježila sigurnosna ispred kuće, svakako pogledajte u nastavku.