Tuširanje na granici
Tuširanje na granici Foto: Facebook/Screenshot

Snimka je obišla društvene mreže, provjerite zašto je podigla prašinu.


Društvenim mrežama kruži snimka s graničnog prijelaza Bregana na kojoj je zabilježen muškarac koji je zapeo u koloni automobila te iskoristio zastoj kako bi se osvježio tušem iz kampera. Djevojke koje su se našle u koloni iza njega smijale su se prizoru, no u komentarima na Facebooku ljudima nije bilo jasno što je nasmijalo djevojke.

Vezani članci Mini bikini (Foto: Instagram) - 6 Što manji bikini, to veći osmijeh: Slike s plaža koje mogu nasmijati i najzahtjevniju publiku Vruće osvježenje (Foto: Instagram) Osvježenje ponekad stiže u obliku vrućih prizora, u to se možete uvjeriti i sami

''Nije mi jasno zašto se neki smiju na ovu gužvu u prometu i groznu vrućinu. Pitala bih ih bi li se smijali da znaju odakle momak vozi kamion i koliko vozi. Nije fer da se neki smiju. Svaka čast, momče'', stoji u jednom komentaru.

''Kakva ljubomora ovih iz auta, a bubreg bi dali za jedan tuširanac'', piše drugi. Smiju li se ljudi smijati neobičnim prizorima na prometnicama ili mislite da je primjerenije tumačiti tuđe motive i propovijedati na Facebooku, svakako provjerite u nastavku.