Melem za dušu

Prekrasne snimke iz Barcelone: Počeo svirati pjesmu na balkonu pa mu se pridružio glazbenik iz susjedne zgrade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spontani koncert izmamio je na balkone i publiku, ali i druge glazbenike.

Još jedan dokaz da ljudi uvijek pronađu izuzetne načine nošenja s nevoljama dolazi iz Barcelone. Glazbenik Alberto Gestoso na Instagramu je podijelio snimku koncerta koji je održao na balkonu za stanovnike okolnih zgrada koji su ga slušali i gledali s balkona.

U jednom je trenutku zasvirao pjesmu Celine Dion ''My Heart Will Go On'', a u refrenu mu se pridružio i saksofonist Alexander Lebron Torrent iz susjedne zgrade. Taj mali trenutak oduševio je publiku u zgradama, ali i na društvenim mrežama pa snimke nastupa možete pogledati u nastavku.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤Stay safe people and listen to some nice live TITANIC balcony music❤❤ . . A magic moment with the amazing @albertogestoso with his balcony piano... thank you man! . . #coronavirus #quarantine #quarantineactivities #stayinthehouse #stayhome #balconymusic #balconymusicclub #pianoplayer #saxophoneplayer #alexlebrontorrent #alwaysmakethemrememberyou #avingudagaudi #musicianship #timeofcrisis #musicbringspeopletogether #tenorsaxophone #tenorsax #balconyband #staysafe #balconyshow #impromptushow #nonoisecomplaintstoday #nonoisecomplaints #neighbourhood #neighborhoodbalconyentertainment #quedateacasa #quédateacasa #quarantinechallenge #stopcovid19 #stopcovid19⛔️

A post shared by Music Acting Model Barcelona (@alexlebrontorrent) on