Biciklist (Foto: Screenshot/YouTube)
Biciklist (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Biciklist se vozio na stražnjem kotaču i naletio na automobil koji nije stigao reagirati.


Promet može biti opasan za bicikliste jer ostali sudionici prometa ponekad zaborave na njih, no postoje i biciklisti koji vole izvoditi gluposti na cesti i sami se dovoditi u opasne situacije. Jedan takav biciklist vozio je New Yorkom i snimao se, a u jednom je trenutku na prometnoj ulici odlučio voziti na stražnjem kotaču između automobila.

Vezani članci Sudar Automobil udario motociklista dok je stajao na zebri, pravo je čudo da nitko nije ozlijeđen Opel Corsa (Foto: Wikipedia) Dalmatinac stavio auto u oglasnik pa umalo izgubio živce: ''Kao da prodajem Ferrari!''

Biciklom se provukao iza jednog automobila i došao do zebre, ali je iskočio pred automobil i nitko nije imao vremena reagirati. Biciklist je završio na haubi i posvađao se s vozačem. No biciklist je kasnije shvatio da je bio u krivu, objavio video na društvenim mrežama i platio napravljenu štetu.

U opisu videa napisao je i da se u međuvremenu sprijateljio s vozačem koji ga je udario. Prometnu nezgodu koja je zbližila vozača bicikla i automobila možete pogledati u nastavku.