Biciklist (Foto: Screenshot/YouTube)
Biciklist (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Biciklist se vozio na stražnjem kotaču i naletio na automobil koji nije stigao reagirati.


Promet može biti opasan za bicikliste jer ostali sudionici prometa ponekad zaborave na njih, no postoje i biciklisti koji vole izvoditi gluposti na cesti i sami se dovoditi u opasne situacije. Jedan takav biciklist vozio je New Yorkom i snimao se, a u jednom je trenutku na prometnoj ulici odlučio voziti na stražnjem kotaču između automobila.

Vezani članci Sudar Namjerno se zabio u taksi i produžio, a taksist nije mogao ni govoriti od šoka Sudar (Foto: Screenshot/YouTube) Pokazivao svoj nabrijani auto pa se zabio u drvo pred šokiranim klincima

Biciklom se provukao iza jednog automobila i došao do zebre, ali je iskočio pred automobil i nitko nije imao vremena reagirati. Biciklist je završio na haubi i posvađao se s vozačem. No biciklist je kasnije shvatio da je bio u krivu, objavio video na društvenim mrežama i platio napravljenu štetu.

U opisu videa napisao je i da se u međuvremenu sprijateljio s vozačem koji ga je udario. Prometnu nezgodu koja je zbližila vozača bicikla i automobila možete pogledati u nastavku.