Policajka u grmlje (Foto: Screenshot/YouTube)
Policajka u grmlje (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Policajka se skrivala u grmlju kako bi neopaženo snimala brzinu vozila na cesti, što se nije svidjelo barem jednom vozaču.


Domišljata policajka iz Australije sakrila se u grmlje pored prometnice u Queenslandu kako bi neopaženo snimala neoprezne vozače, no jednom vozaču to se nije svidjelo pa ju je odlučio raskrinkati.

Vezani članci Raskrižje ulica Kneza Višeslava i Držićeva u Splitu Nekome se baš žurilo: Nagazio skupocjeni automobil čak 133 km/h više od ograničenja Žena pronađena na Krku Misterij na Krku: Građani pokušavaju pomoći, ali i dalje nitko ne zna tko je pronađena žena. O slučaju se raspisali i britanski mediji

Motivi njegovog poteza nisu jasni jer on tvrdi da se brine za sigurnost policajaca dok je puno uvjerljivije objašnjenje da je i sam nasjeo na ''tajnu agenticu'' u grmlju pa joj se odlučio osvetiti. Kako god da bilo, vozač ju je prvo snimao i upozoravao da krši pravila o sigurnosti na poslu, a kada je otišla, posjekao je grmlje u kojem se skrivala. Snimku koju je zabilježio tom prilikom možete pogledati u nastavku.