Mačka (Foto: Screenshot/Facebook)
Mačka (Foto: Screenshot/Facebook)

Mačke mogu biti podle i okrutne, što može biti i urnebesno kad ako ste nepristrani promatrač.


Unatoč svim dokazima koji ukazuju suprotno, mnogi vjeruju da su mačke preslatka i draga bića. Pravi poznavatelji mačaka znaju da je riječ o malim demonima koji iskoriste svaku priliku da vlasnicima zagorčaju život, a njihovu naklonost zadržavaju povremenim izljevima prijetvorne umiljatosti.

Vezani članci Selfie s kozom (Foto: Screenshot/YouTube) Pokušala snimiti selfie s kozom pa završila na podu od siline udarca Mačke pokušavaju sjediti (Foto: sadanduseless.com) - 5 Mačke oponašaju vlasnike i pokušavaju sjediti poput njih, a rezultati su urnebesni

U nastavku možete pogledati video još jednog čovjeka koji je nasjeo na mačji šarm i pokušao spasiti mačku iz naizgled neizlazne rupe. Mački je prvo dobacio lijestve kojima se trebala uspeti, no mačka nije uopće reagirala na njegove pokušaje pomoći.

Muškarac se na kraju i sam zaputio u rupu ne bi li osobno spasio mače, no tada je životinja jednostavno potrčala uz zidove i izašla u dijeliću sekunde, dok je muškarac ostao sam na dnu rupe. Urnebesnu snimku još jedne mačke koja dokazuje da ove životinje definitivno imaju neku mračnu tajnu svakako pogledajte u nastavku.