Pljačka trgovine
Pljačka trgovine Foto: Twitter/Screenshot

Pljačka je završila i prije nego što je počela zahvaljujući brzoj i spretnoj reakciji bivšeg marinca.


Snimka pokušaja pljačke trgovine u Arizoni (SAD) postala je hit na društvenim mrežama zbog toga što je završila i prije nego što je počela jer je pljačkaše iznenadio bivši marinac kojeg su zatekli u trgovini.

Vezani članci Ozbiljna zima Zima još nije ni stigla, a oni već imaju ledena iskustva koja prodiru do kosti Perad u prometu Napad peradi! Čini se da su ptice opasnije nego što mislimo, a oni su to naučili na svojoj koži

Na snimci sigurnosne kamere mogu se vidjeti barem tri naoružana i maskirana pojedinca, od kojih su dva tek zakoračila u trgovinu. Prije nego što su se pljačkaši uspjeli snaći, bivši marinac nasrnuo je i razoružao jednog, a ostali su se razbježali.

Marinac je uspio zadržati nesuđenog pljačkaša do dolaska policije, kad je otkriveno da je riječ o maloljetnom počinitelju. Snimku pokušaja pljačke koja se vrlo brzo izjalovila možete pogledati u nastavku.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju