Blagoslov braće i sestara (FOTO: YouTube/Screenshot)
Blagoslov braće i sestara (FOTO: YouTube/Screenshot)

Nije bilo potrebno dugo da ovaj neodoljivi prizor postane golemi hit na društvenim mrežama.


Ma koliko se možda s njima ponekad svađali, grizli i čupali, svi smo na kraju ipak spoznali kakav je to zapravo blagoslov imati starijeg bracu ili seku. Ma i kada se s njima ne slagali, izvor su neizmjerne ljubavi, naši anđeli čuvari, pa će zasigurno i vas sljedeći video podsjetiti na trenutke kada ste u njihovu zagrljaju pronašli mirnu luku, sigurnost i utjehu. 

Vezani članci Nezgoda Obitelj može biti neiscrpan izvor trenutaka za pamćenje od kojih su neki urnebes za cijeli internet Robert Blanchett (Foto: Profimedia) Dok mu slavna sestra zarađuje milijune, on se jedva kreće i živi sam u trošnom stanu

Riječ je o prizoru koji upravo drma društvenim mrežama, a zabilježila ga je Danielle Davis iz Paulina Hillsa u Missouriju, koja se prije nekoliko dana po tko zna koji puta uvjerila koliko je malenom Johnu stalo do njegove bolesne sestrice Clare.

Clara je nažalost rođena s ahondroplazijom, poremećajem koji uzrokuje patuljasti rast, pa je čest gost u bolničkim čekaonicama koje je naprosto iscrpe.

Tako je i prije nekoliko dana klonula od umora u jednoj, dok je čekala rezultate pretraga na streptokoke i gripu, ali i mir pronašla u bratu Johnu koji ju je nježno zagrlio i njihao sve dok nije usnula s prstom u ustima. 

Za vas koji više volite gifove

Rocking his baby sister to sleep.