Nogomet mu poput religije

Cijelu je misu glavu držao pognutom, ljudi su mislili da je užasno ponizan, a on je pratio derbi!

Sve govori da je muškarac pratio zbivanja na Anfieldu (FOTO: Screenshot)
Sve govori da je muškarac pratio zbivanja na Anfieldu (FOTO: Screenshot)
Ne samo da je iskoristio Božju kuću kako bi u miru gledao nogomet, već i vlastito dijete jer je u njegovu kolijevku sakrio mobitel da drugi ne vide što čini.

Niti zbog poniznosti zato što se nalazio u Božjoj kući, niti zbog silne ljubavi prema vlastitoj bebi. Sjedio je taj muškarac na misi pognute glave zato što je tako pratio derbi, pa neka samo još netko kaže da nekima nogomet nije poput religije.

O čemu mi to? O videu koji je upravo postao viralan i koji je svijetu otkrio da je u nedjelju nekakav zagriženi navijač iskoristio vlastitu bebu kako bi umjesto propovijedi pratio utakmicu.

Naime, mobitel je sakrio u djetetovu kolijevku, pa pogleda uprtog prema tlu pratio što se zbiva na travnjaku. Doduše, iz snimke nije baš najjasnije kojemu, ali ako je suditi prema boji dresa prikazanoga nogometaša, sve sluti da je bio to onaj na Anfieldu.

Na njemu su u nedjelju predvečer odmjerili snage Liverpool i Manchester City, pa ako je junak snimke molio da momčad Pepa Guardiole pretrpi prvi ovogodišnji prvenstveni poraz, nema nam druge nego reći da je Bog prema "šverceru" bio milostiv unatoč tome što je ignorirao njegovu riječ. Liverpool je doista pobijedio, i to s 4:3 u dramatičnoj završinici nakon što prosuo prednost od tri pogotka stečenu u 68. minuti.