Lopov na poslu (Screenshot)
Lopov na poslu (Screenshot)

Krađa užine može čovjeku upropastiti dan, no što napraviti ovakvom lopovu?


Jedan građevinski radnik iz SAD-a svaki je dan ostajao bez ručka, ali nije uspio otkriti tko mu od kolega krade objed iz torbe. Zbog toga je ostavio kameru pored torbe i nadao se da je podli lopov neće primijetiti.

Vezani članci Medvjed (Foto: Screenshot/YouTube) Kupili su novi auto, a to su primijetili i medvjedi koji su svratili usred bijela dana kako bi ga isprobali Mačji filter (Foto: Screenshot/YouTube) Vlasnici isprobali mačji filter za lice i jako zbunili svoje ljubimce

Njegov se plan i ostvario pa je uspio kamerom uhvatiti lopova na djelu, no kada je pogledao snimku, nije vjerovao svojim očima. Naime, tajanstveni lopov zapravo je bila ptica (vjerojatno vrana ili gavran) koja je uspjela otvoriti torbu, probrati kroz njegovu užinu i uzeti samo dio koji joj se sviđa.

Nevjerojatni video završio je na Redditu, a objavio ga je korisnik wineandsarcasm, koji tvrdi da je građevinski radnik njegov prijatelj. Snimku podlog lopova koju je zablježila skrvena kamera možete pogledati ----> OVDJE.