Konobarica (Foto: Screenshot/YouTube)
Konobarica (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Pljuskanje konobarica po guzi nikad nije dobra ideja pa čak niti kada je napadačica žena.


Popularni bar "Spirits of Bourbon'' iz New Orleansa postao je poprištem nemilih scena nakon što je jedna djevojka prekoračila granicu dobrog ukusa i pljusnula konobaricu po guzi. Konobarica je jednom muškarcu priređivala pravi show koji uključuje posluživanje tekile začinjene i porcijom bujnih grudi u lice.

Vezani članci Tučnjava Obrušio se na krivog očalka, pa pobrao neviđene batine Obračun glumica Holivudske glumice sudjelovale u masovnom obračunu preko interneta, pogledajte urnebesnu snimku

Takav način posluživanja žestokog pića glavna je atrakcija poznatog bara, a iako uključuje darežljivu dozu fizičkog kontakta, i konobarice i mušterije znaju u što se upuštaju. No, promatračica koja nije bila uključena u ovu razmjenu uzela si je previše slobode i pljusnula izazovnu konobaricu po stražnjici, što se pokazalo velikom pogreškom.

Konobarica joj je uzvratila sočnin šamarom i još dva udarca u glavu te se vratila na posao, a djevojka je izbačena iz bara. Snimku žestokog obračuna koji su snimili posjetitelji možete pogledati u nastavku.