Piletina (Foto: Screenshot)
Piletina (Foto: Screenshot)

Snimka nemilih scena u restoranu postala je hit na društvenim mrežama zbog "hodajuće piletine".


Više od 14 milijuna ljudi pogledalo je video objavljen na Facebooku u kojem se vidi komad piletine koji bježi s tanjura u restoranu. Sa snimke se čini da je riječ o komadu pilećih prsa i krilca koja se u jednom trenutku počnu micati, pobjegnu s tanjura i padnu na pod.

Vezani članci Komad leda (Foto: Screenshot) Bacio komad leda na zamrznuto jezero, zvuk koji je proizveo pratit će ga u noćnim morama Strah (Foto: thechive.com) Suočili se sa svojim najvećim strahovima i uspjeli ih uslikati

Jezivi video mnogima je podigao želudac pa se svi pitaju o čemu je zapravo riječ, a iako bi objašnjenje moglo biti jednostavno, mnogima neće baš pomoći protiv osjećaja nelagode.

Naime, mišići i živci mogu se aktivirati u određenim uvjetima i nedugo nakon smrti, a jedan od podražaja koji mogu "oživjeti" piletinu jest sol. Takve je prizore gotovo nemoguće vidjeti u kućanstvima jer meso koje se konzumira obično nije dovoljno svježe da bi se postigao efekt, a ako želite vidjeti kako izgleda zombi piletina, svakako pogledajte video koji prenosimo u nastavku umjesto da je pokušavate oživjeti sami.