Pametnjaković (Foto: Screenshot)
Pametnjaković (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Jako mu se žurilo pa je na kraju zapeo u brežuljku kamenja.


Vozači luksuznih automobila ponekad imaju dojam da je cesta njihova i da mogu raditi što god žele, no cesta ima mehanizme kojima može stati na kraj njihovoj aroganciji, barem privremeno. Jedan vozač Mercedesa snimljen je kako pokušava preći prugu na kojoj se izvode radovi.

Vezani članci Vozačica Otkinula crijevo s benzinske i nastavila voziti, a ovo je bila njezina reakcija kad su je pokušali upozoriti Benzinska Vozačica ima inovativan i užasno neučinkovit način punjenja rezervoara

Prilaz pruzi bio je blokiran i na prijelazu je bio brežuljak kamenja koji bi sigurno zaustavio čak i one kojima su promaknule jasne oznake i blokade. No, vozač Mercedesa prvo je ignorirao oznake, a onda i brežuljak preko kojeg je pokušao prijeći.

Kamenje i izložena pruga bili su preveliki izazovi za njegov automobil pa je zapeo već na samo početku svoje pustolovine, dok su ga s druge strane pruge u nedoumici promatrali vozači koji su se našli u blizini. Još jednu pustolovinu bahatog vozača možete pogledati u nastavku.

 

Idiot level maxed out. Tryung to cross a railroad junction under repair/renovation. from r/IdiotsInCars