Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Želja kirurga koji je objavio snimku nije bila javno sprdati mališana, već upozoriti roditelje da paze drže li klinci štogod u ustima dok okolo jurcaju.


Santiago Gomez Zuviría, liječnik iz argentinskog grada Tucumana, objavio je u utorak na svome profilu na Facebooku video koji je u međuvremenu postao hit s više od osam milijuna pregleda. Naime, tog je dana operirao neimenovanoga dječaka koji je stigao na hitni prijem u društvu majke, a povod je bila zviždaljka iz igračke koju je maleni nekim slučajem progutao.

Vezani članci Slika nije dostupna Skandal u splitskom KBC-u: Odbio operirati pacijenta jer će ionako umrijeti?! Slika nije dostupna Liječnik fotografirao pacijentov istetovirani penis

Zuviria je naposljetku igračku pomoću kirurškoga zahvata bez većih problema uklonio, pa snimku postavio na popularnu društvenu mrežu kako bi upozorio roditelje na slične situacije.

Naime, hoće klinci često jurcati dok drže razne predmete u ustima, pa je utoliko pametno na njima držati oko kako se ne bi dogodilo neko veće zlo od ovog kojemu se čak i spomenuti kirurg slatko nasmijao.