Zrakoplov (Foto: Screenshot/YouTube)
Zrakoplov (Foto: Screenshot/YouTube)

Vozači su navikli na neobične prizore u prometu, no rijetko kada posvjedoče slijetanju zrakoplova na cestu.


Vozači u San Diegu (SAD) ostali su zbunjeni kada je na lokalnu autocestu sletio manji zrakoplov u kojem su bili instruktor leta i učenik. Zrakoplovu je otkazao motor usred lekcije letenja, pa je instruktor preuzeo kontrolu i izveo prisilno slijetanje.

Vezani članci Goruće vozilo (Foto: Screenshot/YouTube) Automobil se zapalio nasred ceste pa udario u vatrogasno vozilo Paula Klaić Saulačić (Foto: Dnevnik.hr) Reporterka Dnevnika Nove TV na prvom direktnom letu iz SAD-a za Hrvatsku: ''Let je već popunjen, traže se karte''

Letjelicu je uspio prizemljiti bez štete i ozljeda, no svi vozači ostali su šokirani kada su vidjeli da zrakoplov slijeće na prometnu autocestu. Neki sudionici prometa uspjeli su snimiti slijetanje pa su se snimke proširile društvenim mrežama i medijima.

Autorica snimke koju vam prenosimo bila je u potpunom šoku, a ona i vozač automobila u kojem se nalazila uzbuđeno su komentirali neobičnu pojavu brojnim psovkama, da bi na kraju zaključili kako je to najluđa stvar koju su vidjeli u životu.

Snimku neobičnog slijetanja koja je na kraju prošla bez materijalne štete i ozljeda svakako pogledajte u nastavku.