Zrakoplov (Foto: Screenshot/YouTube)
Zrakoplov (Foto: Screenshot/YouTube)

Vozači su navikli na neobične prizore u prometu, no rijetko kada posvjedoče slijetanju zrakoplova na cestu.


Vozači u San Diegu (SAD) ostali su zbunjeni kada je na lokalnu autocestu sletio manji zrakoplov u kojem su bili instruktor leta i učenik. Zrakoplovu je otkazao motor usred lekcije letenja, pa je instruktor preuzeo kontrolu i izveo prisilno slijetanje.

Vezani članci Pilot Teodor Goričanec (Foto: Dnevnik.hr) Ispovijest pilota koji je sletio na autocestu: "Htio sam samo jednu stvar... Razmišljao sam da nikoga ne ozlijedim i da se avion ne zapali" Auto (Foto: Screenshot/YouTube) Auto se strovalio niz liticu: Amerikanac pokušao obaviti nuždu, ali je zaboravio povući ručnu

Letjelicu je uspio prizemljiti bez štete i ozljeda, no svi vozači ostali su šokirani kada su vidjeli da zrakoplov slijeće na prometnu autocestu. Neki sudionici prometa uspjeli su snimiti slijetanje pa su se snimke proširile društvenim mrežama i medijima.

Autorica snimke koju vam prenosimo bila je u potpunom šoku, a ona i vozač automobila u kojem se nalazila uzbuđeno su komentirali neobičnu pojavu brojnim psovkama, da bi na kraju zaključili kako je to najluđa stvar koju su vidjeli u životu.

Snimku neobičnog slijetanja koja je na kraju prošla bez materijalne štete i ozljeda svakako pogledajte u nastavku.