Filmski prizor

Ovo će gadno platiti: Bijesni vozač Mercedesa čudesno zbrisao nakon što je pokušao pregaziti policajca

Policajac Ian Wallace je tek lakše ozlijeđen (FOTO: YouTube/Screenshot)
Policajac Ian Wallace je tek lakše ozlijeđen (FOTO: YouTube/Screenshot)
Upravo je nevjerojatno da je agresivni vozač uspio netragom nestati u tako kratkom roku s obzirom na mjesto radnje, no nema sumnje da će mu policija svejedno otkriti identitet.

Njujorška policija još uvijek ne zna identitet vozača koji je u subotu navečer divljao Times Squareom i pritom pokušao pregaziti policajca, no budući da je riječ o dijelu grada preplavljenom kamerama, pitanje je trenutka kada će doći do uhićenja.

Filmski prizor koji samo pukom srećom nije završio s tragičnim posljedicama zabilježio je Kiefer Dixon, čije je oko savršeno uhvatilo trenutak kada se bijesni vozač crnoga Mercedes-Benza C63 oglušio na naredbu da se zaustavi nakon divlje vožnje.

Štoviše, čovjek skriven iza volana automobilom je nasrnuo na 26-godišnjeg Iana Wallacea, pa utoliko nema nikakve sumnje da će dio života provesti iza rešetaka jednom kada bude uhvaćen.

Premda je Wallace uspio izvući pištolj, odbio je pucati kako ne bi ranio ili usmrtio nekog nedužnog, a upravo je nevjerojatno da je vozač Mercedesa uspio u tako kratkom vremenu "nestati s lica zemlje" s obzirom na to da je Times Square, pa čak i u ponoć kada je prizor zabilježen, izuzetno prometan dio grada.