Vozačica
Vozačica Foto: Instagram/Screenshot

Njezina reakcija nasmijala je mnoge, ali uglavnom iz pogrešnog razloga.


Društvenim mrežama širi se urnebesna snimka djevojke koja je naizgled otkinula crijevo s benzinske pumpe i vozila s njim po cesti čak i nakon što su je autori snimke pokušali upozoriti na to.

Vezani članci Podvala u zabavnom parku Bolesna podvala, pa kome to padne na pamet?! Zvao je mamu, mislio je da je sve gotovo Skeč Vidjela je starca kako si radi cipele od plastične ambalaže, njezin potez iznenadio je baš sve!

Kad su se približili njezinu vozilu i pokušali pričati s njom, ona im je samo odvratila da nije zainteresirana jer ima dečka. Ako vam se ova situacija čini predobrom da bi bila istinitom, onda vas instinkt ne vara.

Naime, unatoč tome što je snimka iskorištena u brojnim kompilacijama loših vozača i ukradena iz originalnog konteksta kako bi se posramilo vozačicu, riječ je o kratkom skeču djevojke koja na Instagramu redovito objavljuje humoristične uratke sa svojim prijateljima, zbog čega ima više od 800.000 pratitelja. Urnebesni video koji je uspio prevariti mnoge možete pogledati u nastavku.