Jake Cody je od pokera dosad zaradio četiri milijuna dolara (FOTO: YouTube/Screenshot)
Jake Cody je od pokera dosad zaradio četiri milijuna dolara (FOTO: YouTube/Screenshot)

Kuglica se zaustavila na broju 22, a bacio ju je prijatelj kojemu je kockarnica dopustila da to učini umjesto krupjea.


Jake Cody, 29-godišnji poznati britanski pokeraš, osvojio je prije desetak dana 700 tisuća kuna tako što je najprije na turniru osvojio 350 tisuća kuna, pa odšetao do ruleta i sav dobitak stavio na crno kako bi taj iznos udvostručio.

Vezani članci Loš dan (Foto: brightside.me) Točno se sjećaju trenutka u kojem im je sreća okrenula leđa Slika nije dostupna Htjela je suprugu dokazati da je bedast zato što kocka i osvojila milijun dolara

Snimku njegova poigravanja sa srećom zabilježili su prijatelji kojima je bio okružen, među kojima je jednom kockarnica u Nottinghamu čak dopustila da baci kuglicu umjesto krupjea.

Budući se kuglica doista zauistavila na crnom polju (broj 22), uopće ne sumnjamo da je koju minutu kasnije palo čašćenje, a kada smo već na Codyju, ispričajmo o njemu nekoliko interesantnih podataka.

Na europskoj se sceni za njega pročulo u siječnju 2010. godine, kada je na pokeraškom turniru u Deauvilleu uzeo svoju prvu veću nagradu, 857.000 eura.

U međuvremenu je od pokera zaradio više od četiri milijuna dolara, a o sebi je ispričao zanimljivu činjenicu, da je počeo na internetu kao totalni amater i da je tada jedan jedini put u životu potrošio na poker deset dolara kako bi imao s čime započeti.

Je li pritom rekao istinu, ne znamo, ali zato znamo da je kocka izuzetno opasna stvar. Naravno da ovakve snimke izgledaju zgodno i da bi svatko volio do novca u nekoliko minuta na lak način, ali mnogi su ovako u kockarnicama vadili mobitele kako bi se hvalili na društvenim mrežama i na kraju kućama odlazili bez ičega.