Šljokice (Foto: Screenshot/YouTube)
Šljokice (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Lopovi su naišli na dostojnog protivnika i požalili što kradu pakete s trijemova.


U Americi vlada prava pošast lopova koji obilaze kvartove i kradu pakete koje dostavljači ostave na trijemu. Takvim lopovima nekad je teško ući u trag, no jedan domišljati inženjer odlučio im je stati na kraj.

Vezani članci Upropašteni paketi Pazite što naručujete za praznike: Poštari im potpuno upropastili pakete, imate li i vi slična iskustva? Uhvaćena na djelu (Foto: Screenshot/YouTube) Kradljivica upala u dvije klopke! Urnebesne snimka svirepe žene koja krade iz dućana

Mark Rober je inženjer koji je devet godina proveo dizajnirajući sustav koji sada koristi NASA pa nije htio popustiti pred običnim lopovima koji mu kradu stvari s trijema. Za ovu priliku dizajnirao je lažni paket koji će nakon otvaranja raspršiti šljokice i smrad, a ujedno i snimiti reakciju lopova i sačuvati snimku na internetu.

Nakon dizajniranja savršene klopke, trebao ju je staviti u pogon, a u nastavku možete pogledati cijelu njegovu priču, od ideje začetnice pa sve do rezultata koji su i bolji nego što je vjerojatno očekivao.