Hummer i Honda (Foto: Screenshot/YouTube)
Hummer i Honda (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Obračun vozača na američkoj autocesti izazvao je čuđenje gledatelja diljem svijeta.


Na snimci nastaloj na autocesti u Connecticutu (SAD) snimljen je trenutak u kojem vozač Honde pretječe desnom trakom velikom brzinom, naglo skrene ispred kamiona koji se nalazi u srednjoj traci i prestroji se u lijevu traku kojom vozi Hummer.

Vezani članci Sudar Sudar jelena i motorista odigrao se tako brzo da nitko nije stigao reagirati Sudar (Foto: Screenshot/YouTube) Jurio cestom unatoč zastoju i vozio slalom između vozila dok se nije slupao

Honda odmah po prestrojavanju u lijevu traku počinje naglo kočiti ispred Hummera, do te mjere da se gume počinju dimiti, a Hummer se usprkos kočenju zabije u Hondu. No tu drama ne prestaje jer oba automobila nastavljaju s vožnjom i kočenjem, tj. Hummer se nastavlja zabijati u Hondu.

Vozaču kamiona iz srednje trake koji je sve snimio nije bilo jasno zašto su se vozači tako sukobili, no iz snimke je poprilično jasno da je Honda pretjecala s desne strane samo kako bi se našla ispred Hummera i naglo zakočila. Snimku ovog cestovnog okršaja koji je mogao završiti puno gore, i za vozače i ta dva automobila, ali i za ostale sudionike u prometu, pogledajte u nastavku.