Hummer i Honda (Foto: Screenshot/YouTube)
Hummer i Honda (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Obračun vozača na američkoj autocesti izazvao je čuđenje gledatelja diljem svijeta.


Na snimci nastaloj na autocesti u Connecticutu (SAD) snimljen je trenutak u kojem vozač Honde pretječe desnom trakom velikom brzinom, naglo skrene ispred kamiona koji se nalazi u srednjoj traci i prestroji se u lijevu traku kojom vozi Hummer.

Vezani članci Sudar Automobil udario motociklista dok je stajao na zebri, pravo je čudo da nitko nije ozlijeđen Nesreća Svima je htio pokazati kakvu makinu ima, pa se samo osramotio pred ostalim vozačima

Honda odmah po prestrojavanju u lijevu traku počinje naglo kočiti ispred Hummera, do te mjere da se gume počinju dimiti, a Hummer se usprkos kočenju zabije u Hondu. No tu drama ne prestaje jer oba automobila nastavljaju s vožnjom i kočenjem, tj. Hummer se nastavlja zabijati u Hondu.

Vozaču kamiona iz srednje trake koji je sve snimio nije bilo jasno zašto su se vozači tako sukobili, no iz snimke je poprilično jasno da je Honda pretjecala s desne strane samo kako bi se našla ispred Hummera i naglo zakočila. Snimku ovog cestovnog okršaja koji je mogao završiti puno gore, i za vozače i ta dva automobila, ali i za ostale sudionike u prometu, pogledajte u nastavku.