Kombinacija neispavanosti, slabog doručka i nepravilnog držanja tijela (FOTO: YouTube/Screenshot)
Kombinacija neispavanosti, slabog doručka i nepravilnog držanja tijela (FOTO: YouTube/Screenshot)

Jedan od čimbenika koji može dovesti do nesvjestice jest i nepravilno držanje tijela. Mnogi tu grešku nesvjesno čine dok stoje, pa utoliko prihvatite sljedeći koristan savjet.


Točno u trenutku kada je mladenka izgovarala zavjete, jedan je od njezinih prijatelja pao u nesvijest i gadno tresnuo s pozornice ravno na lice.

Vezani članci Vjenčanje, ilustracija Kako organizirati svadbu u vrijeme korone: HZJZ objavio detaljne preporuke za održavanje svadbenih svečanosti Justin i Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Šuškalo se da će se razvesti, a oni su iznenadili svojom odlukom i poslali jasnu poruku zlim jezicima

Pritom je nesretnik razbio nos, ozlijedio čeljust i gotovo izbio prednje zube, zbog čega je bio prisiljen ostatak dana, umjesto na zabavi, provesti u bolnici.

Ako ste se ikada pitali zašto se takve neugodnosti vrlo često događaju na vjenčanjima (na YouTubeu postoji more sličnih snimaka), eto i objašnjenja budući da je tragični junak sam postavio snimku na društvene mreže, a uz nju i pojašnjenje.

"Svećenik je obećao da će ceremonija trajati dvadesetak minuta, međutim rastegnuo ju je na nogometno poluvrijeme. Budući da prethodnu noć nisam gotovo ništa spavao i da sam slabo doručkovao, dogodilo se što se dogodilo", napisao je taj mladić te dodao da je nesvjestici kumovao i nepravilan položaj tijela.

Naime, za svog tog silnog stajanja koljena mu nisu bila baš nimalo savijena, što je za posljedicu imalo da se krv teže vraćala prema mozgu.

Ta neugodna navika na engleskome je poznata pod nazivom "locking knees", pa pogledajte u nastavku o čemu je riječ i kako si trenutačno pomoći. Vrlo je korisno znati!