Tučnjava
Tučnjava Foto: Twitter/Screenshot

Obrušio se na susjeda uvredama, a onda i šakama, no na kraju je požalio što mu se uopće obratio.


Društvenim mrežama kruži snimka obračuna snimljenog u Richmondu (SAD) u kojem su sudjelovala dva muškarca. Prema riječima očevidaca, visoki muškarac s naočalama vratio se s posla i parkirao svoj motocikl, a tada mu je pristupio muškarac bez majice i počeo ga vrijeđati.

Vezani članci Tučnjava (Foto: Screenshot) Tučnjava završila i prije nego što je počela, a razmetao se potezom kao paun Obračun (Foto: Screenshot) ''Genijalci" se potukli s predmetima i nekim čudom izgubili tučnjavu

''Nazivao ga je svakakvim pogrdnim imenima i rasističkim uvredama, iako su obojica bijelci'', kaže očevidac i autor videa koji je do sada pogledalo više od 13 milijuna ljudi. Nakon rječkanja muškarac bez majice fizički je napao muškarca s naočalama, no tučnjava je postala jednosmjerna kad je ''očalko'' uputio kružni udarac.

Tučnjavu je privremeno priveo kraju kad je napadača udario nogom u rebra, no nakon što se malo oporavio, muškarac bez majice napao ga je i palicom. Iako je uspio udariti nekoliko puta, na kraju je ostao i bez palice.

Naposljetku je došla i policija, a obojici uličnih boraca ukazana je medicinska pomoć. Snimku obračuna koji je postao hit na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.