Obračun u autobusu (Foto: Screenshot/Facebook)
Obračun u autobusu (Foto: Screenshot/Facebook) Foto: Screenshot/Facebook

Muškarac i žena borili su se oko prozora, a u 4 minute nije bilo navještaja rješenja sukoba.


Snimka iz Rusije na kojoj muškarac i žena pasivno-agresivno otvaraju i zatvaraju prozor u autobusu postala je viralni hit s više od sedam milijuna pregleda samo na Facebooku. U videu koji traje oko četiri minute zabilježen je njihov obračun u kojem se, bez izgovorene riječi, svađaju oko prozora.

Vezani članci Valovi na plaži (Foto: Screenshot) Još jedan muškarac izgubio obračun s prirodom nakon što mu je val oborio suprugu s nogu Napad losa (Foto: Screenshot/YouTube) Los ga napao nasred ceste iz čista mira, ne gine mu odlazak limaru

Muškarac neprestano otvara prozor, a žena ga stalno iznova zatvara. Putnici se ne obraćaju jedno drugom, već neprestano otvaraju i zatvaraju prozor te odbijaju komunicirati kako bi možda postigli dogovor, a koliko je ukupno obračun trajao, nije poznato.

Iz snimke znamo samo da se nisu uspjeli ništa dogovoriti, a ako im četiri minute nisu bile dovoljne za dogovor oko prozora, sumnjamo da bi im pomogla i cijela vječnost. Ovaj nevjerojatni obračun koji je samo na Facebooku do sada pogledalo više od sedam milijuna ljudi pogledajte u nastavku.