Zumiranje (Foto: Screenshot/Facebook)
Zumiranje (Foto: Screenshot/Facebook) Foto: Screenshot/Facebook

Neke kamere imaju toliko dobar zoom da možda ne bi trebale biti dostupne javnosti.


Na društvenim mrežama pojavio se urnebesan video muškarca koji testira zoom na svojoj novoj kameri, a iako se čini da će video postati kriminalan, vrlo brzo postane smiješan.

Vezani članci Unutrašnjost Rubikove kocke Fascinantno! Napokon otkrili kako izgleda unutrašnjost Rubikove kocke, USB-kabla, semafora... Parkiranje Svi s uzbuđenjem pratili kako će se izvući s parkirnog mjesta, ova snimka gleda se na rubu sjedala

Naime, muškarac isprva zumira zgradu preko puta svoje pa se usredotoči na jedan prozor i djevojku koja se upravo skida. U ovom trenutku čini se da je naš protagonist voajer, no kamera nastavlja zumirati pored djevojke koja je sada već samo u tangama.

Objektiv se usredotoči na hrpu knjiga na kojima stoje sunčane naočale, da bi pozornost završila upravo na odrazu u naočalama, a na koncu i samom snimatelju. Bez obzira na to je li riječ samo o kreativnoj ideji ili profesionalnoj reklami, rezultati su svejedno podjednako smiješni i impresivni.

Video uzbudljivog zumiranja koji će vas cijelo vrijeme držati na rubu sjedala od uzbuđenja i iščekivanja prenosimo u nastavku pa ga svakako pogledajte. Naravno, ako se i sami dokopate takve kamere, zumirajte odgovorno!