Kakav propust...

Nije za osjetljive: Kupila jaje puno crva, od snimke će vam se okrenuti želudac

Jaje s crvima
Jaje s crvima Foto: Screenshot
Tvrdi da ju je zapljusnuo miris trule ribe, a kad je shvatila o čemu je riječ, bilo je prekasno.

25-godišnja majka iz Kenta (Velika Britanija) s medijima je podijelila snimku jajeta ispunjenog crvima koje je bilo u kutiji kupljenih jaja. Alice Evans tvrdi da je jaja primijetila tek kad su već bila pohranjena u hladnjaku jer je njezin partner pospremio namirnice iz vrećice.

Kad je otvorila hladnjak, zapljusnuo ju je smrad koji je opisala kao ''trula riba'', a kad je otvorila kutiju s jajima, imala je što za vidjeti. Crvi su se migoljili po ljusci i kutiji, no pravi horor uslijedio je kad je razbila jaje i u njemu vidjela crnu tekućinu ispunjenu crvima.

Alice kaže da je pronašla crve i na dnu vrećice u kojima je donijela robu pa je zbog straha od kontaminacije bacila sve namirnice koje je kupila u trgovini u kojoj je potrošila 60 funti (oko 530 kuna). Kad se požalila trgovini u kojo je kupila namirnice, ponudili su joj 12 funti (oko 100 kuna) tvrdeći da ne mogu zamijeniti ostale namirnice ako nema dokaza da su bile kontaminirane.

''Pitali su me imam li dokaze da je i ostala roba upropaštena, na što sam odgovorila da nemam jer sam sve bacila'', prenosi Daily Mail. Glasnogovornik trgovine poručio je: ''Vrlo nam je žao čuti o ovom slučaju jer nam nikad nije namjera imati nezadovoljne kupce. Radimo vrlo blisko s dobavljačima kako bi osigurali da su namirnice najveće moguće kvalitete pa smo razočarani što naši visoki standardi u ovom slučaju nisu zadovoljeni. Potvrđujemo da smo mušteriji dali zamjensku robu te pružili dodatnu gestu dobre volje zbog nastale neugodnosti.''

Snimku koju je nezadovoljna mušterija snimila možete pogledati u nastavku pa provjerite bi li vama ova isprika bila dovoljna za ovakav prizor.