Parazit (Foto: Screenshot/YouTube)
Parazit (Foto: Screenshot/YouTube)

Pacijent je u bolnicu došao zbog bolova u oku, a nije znao da ima parazita dugog 15 centimetara.


Na društvenim mrežama pojavila se snimka zahvata vađenja parazita dugog 15 centimetara iz oka 60-godišnjeg pacijenta. Snimka je nastala u Indiji, a zahvat je izveo dr. Srikanth Shetty, koji opisuje da je pacijent došao u bolnicu žaleći se na bol u oku.

Vezani članci Hrvatski promatrači ostaju u misiji (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatski vojnici ostaju u misiji između dviju zaraćenih zemalja: ''Mnogi od njih nisu ni znali da se nešto događa'' Ostaci indijskog borbenog aviona nakon što je srušen u Kašmiru (Foto: AFP) - 1 Počinje li rat nuklearnih sila: 9 hrvatskih vojnika na području zahvaćenom sukobima, MORH tvrdi - na sigurnom su

"Pokušali smo pronaći razlog i iznenadili se kada smo u oku otkrili parazita dugog 15 centimetara. Morali smo ga ukloniti živog jer bi inače izazvali iritaciju oka i oštetili vid", kaže Shetty. Liječnici su injekcijama uspjeli izolirati i "pripitomiti" parazita kako bi ga mogli izvući, a snimka cijelog procesa postala je pravi viralni hit te ju možete pogledati u nastavku.