Prizor je zabilježen u nigerijskom Lagosu (FOTO: Screenshot/Instagram)
Prizor je zabilježen u nigerijskom Lagosu (FOTO: Screenshot/Instagram)

Je li možda krivo procijenila dubinu njihova odnosa, ne znamo, ali zato znamo da je djevojka negativan odgovor jako teško podnijela.


Ne završavaju sve prosidbe u ružičastim notama, uz romantiku i željene odgovore, a jedna je iz kategorije tužnih svršetka zabilježena tijekom vikenda i u najvećem nigerijskom gradu Lagosu.

Vezani članci Slika nije dostupna Otrovnica iza tipkovnice mu je izvrijeđala curu zbog debljine, "pomeo" ju je odgovorom Slika nije dostupna Učenik zaprosio svoju zgodnu profesoricu, zauzvrat je dobio bolnu životnu lekciju

Naime, neka je djevojka usred tamošnjega trgovačkoga centra hrabro kleknula ispred voljenog muškarca, pa ostala shrvana kada je doznala da on nema namjeru stati uz nju ispred oltara.

Što joj je točno šapnuo na uho, vjerojatno će nam zauvijek ostati nepoznato, no gorke suze koje su uslijedile nisu ostavile prostora nagađanju, barem što se tiče ishoda.

Je li ga možda posramila kada ga je zaprosila na javnom mjestu? Je li možda precijenila dubinu njihova odnosa? Pripada li možda njegovo srce drugoj ženi? Mogli bismo osmisliti gotovo beskonačan niz logičnih pitanja, no na ono najvažnije odgovor smo već doznali i glasio je - ne.

(U sljedećoj objavi na Instagramu se nalaze dva videa, do nastavka će vas odvesti strelica smještena u desnom kutu)

 

A post shared by kemifilaniblog (@kemifilaniblog) on