Mon Dieu!

Nezgoda s upaljačem atraktivnu francusku gejmericu učinila zvijezdom društvenih mreža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka incidenta tijekom vikenda postala je popularna na raznim internetskim platformama, ponajviše na servisu Imgur s više od milijun pregleda.

Atraktivna francuska gejmerica nadimka AnaPlaying podsjetila nas je zašto su nas roditelji kao djecu često grubim tonom upozoravali da se ne igramo upaljačima.

Djevojka iz Nancyja zapalila je u četvrtak ispred kamera kosu, naizgled potpuno nehotice, i to dok se hvalila na servisu Twitch svojim vještinama u igri League of Legends.

Snimka incidenta tijekom vikenda postala je popularna na raznim internetskim platformama, ponajviše na servisu Imgur s više od milijun pregleda, ali je ujedno privukla pažnju i brojnih urednika svjetskih portala.

Upravo su iz tog razloga pojedinci posumnjali da nezgoda možda i nije bila baš tako slučajna, odnosno da je Ana namjerno podnijela "žrtvu kose" kako bi na sebe skrenula pažnju.

Bez namjere da Anu za takvo što optužujemo, vrijedi u nastavku reći da se u svijetu gaminga vrti jako lijep novac i da se u tom smislu svatko od njih bori za čim više publike. 

AnuPlaying u ovom trenutku na Twitchu prati tek sedam tisuća obožavatelja, što je svrstava u red malih ribica u moru ako istaknemo da najveće zvijezde te platforme imaju čak više od dva milijuna fanova.

This girl is on fire