Ponižena i bijesna

Nedužnu ženu u trgovini optužili za krađu, zapanjio je bezobrazluk djelatnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko već postoji sumnja da je nešto otuđeno, postoji diskretan način da se situacija riješi. Optužiiti kupca da je lopov ispred ostalih ljudi u trgovini najgori je mogući pristup.

Trgovački lanci imaju svako pravo paziti na svoju robu, zamoliti vas da pri izlasku pokažete račun, ali gdjekad se dogodi da si osiguranje dopusti puno i previše.

Jedna takva ponižavajuća situacija dogodila se i Gini Lescarbeau, koja je u petak posjetila Walmart u gradiću Burnsville u Minnesoti.

Tek što je krenula prema automobilu s uredno plaćenim artiklima u kolicima, gospođu je presreo mladić čije je ponašanje bilo daleko od primjerenog, pravom riječju drsko.

Umjesto da se najprije predstavi, ispriča i zamoli je da se na trenutak sklone sa strane, mladić je ispred svih Lescarbeau optužio da je kradljivica, pa ju poput nekog šerifa uputio prema svom uredu.

Tamo je ubrzo shvatio da je pogriješio, ali ako mislite da je ponudio barem ispriku, nije. Nastavio se prepirati te na rastanku uvrijeđenoj ženi poručio da više ne mora kupovati u Walmartu.