Uz ovakve će policija ostati bez posla (FOTO: YouTube/Screenshot)
Uz ovakve će policija ostati bez posla (FOTO: YouTube/Screenshot)

Krenu li i ostali razbojnici slijediti njihov primjer, policija nam više neće biti potrebna.


Internetska prostranstva upravo je preplavio video koji je na najpopularnijoj kineskoj društvenoj mreži Weibo u srijedu poslijepodne objavila šangajska policija uz opasku: kada bi svi lopovi bili poput njih, ne bismo morali raditi prekovremeno.

Vezani članci Zagrebačka policija traži muškarca s fotografije - 2 Prepoznajete li muškarca na fotografiji? Policija ga traži zbog dvije krađe iz siječnja i veljače Pošta, ilustracija Dolijao razbojnik: Zadarska policija ulovila lopova koji je prošle godine iz pošte ukrao 20.000 kuna

Gdje je točno video nastao i jesu li razbojnici privedeni uz snimku nije navedeno, međutim savjetujemo da je svakako pogledate jer malo koga sljedeći pokušaj pljačke nije nasmijao.

I doista, govorimo o prizoru koji kao da je snimljen u svrhu najave trećeg dijela filma "Glup i gluplji", pa utoliko ne čudi što su ga prenijeli gotovo svi svjetski portali.

Usput budi rečeno, objava šangajske policije je skupila preko 11 tisuća komentara, među kojima se ističe odgovor policajcima: Lako se vama smijati, možda vi nećete raditi prekovremeno, ali uz ovakve šeptrljavce hoće liječnici i medicinske sestre.