Melania Trump
Melania Trump Foto: ALEX EDELMAN / AFP

Melania Trump čekala je predugo kako bi pobjegla od Donalda, no čini se da je sad više ništa ne može zaustaviti.


Kao što je većina civiliziranog svijeta odahnula jer se konačno riješila Trumpa, tako je i Melania Trump vrlo jasno pokazala da je i ona gotova s bivšim predsjednikom SAD-a. Naime, nakon što je održao ''rekordni'' oproštajni govor, u kojem je u svakoj drugoj rečenici spominjao neko obaranje rekorda, Trump se prije inauguracije novog predsjednika SAD-a uputio na Floridu sa svojom suprugom i obitelji.

Vezani članci Fail Brzi i žestoki: Nepromišljenim potezima otežali si život i zadobili bolne ozljede Selfi (Foto: Screenshot/YouTube) Majka priroda ne mari za pokušaje seksi selfija, ali ima dobar smisao za humor

Po izlasku iz zrakoplova, Trump je odlučio malo pozirati i mahati novinarima, no pažnju je ukrala Melania koja je samo produžila i jasno signalizirala da je i ona napokon spremna predahnuti od Trumpa.

Neke od reakcija na snimku pitaju kad će se konačno razvesti, drugi sugeriraju da se jasno vidi da joj je već dosta svega, a jedan komentar kaže samo: ''Ne je*e više Slovenka živu silu''. Neke od reakcija s Twittera možete pogledati u nastavku.