Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Budući da mnogima na triatlonu koji uključuje ispijanje piva pozli, nesretna je kolegica stvarno trebala na natjecanje otići bolje pripremljena.


Wendy Burch, reporterka televizijske postaje KTLA, poslana je u utorak poput brojnih kolega na teren. Naime, slavio se Dan nezavisnosti pa je vjernim gledetaljima trebalo prenijeti slikom i riječju na koje su načine ljudi obilježavali godišnjicu od donošenja Američke deklaracije o neovisnosti 4. srpnja 1776. godine.

Vezani članci Milan Bandić obišao lokaciju nekadašnjeg DIOKI-a - 3 Bandić se okomio na reporterku i snimatelja Dnevnika Nove TV: "Ne odvajate otpad, idemo kod vas kući. Ja sam psiholog!" Slika nije dostupna Janšu osuđuju zbog širenja 'rasističkog diskursa'

Na njezinu žalost, zapalo ju je da izvijesti s natjecanja naziva "Čelični čovjek", ali ponešto prepravljenog jer su sudionici okupljeni u kalifornijskom gradiću Hermosa Beach u traitlon uvrstili i discplinu "iskapi čim prije šest limenki piva".

Budući da je prethodno trebalo istrčati milju (1,6 kilometara), odnosno još jednu milju odveslati, naravno da je mnogima tekućina loše sjela na želudac, pa je Burch tijekom javljanja ostala okupana želučanim sokom nekog nesretnika kojem je pivo odlučilo izaći na slobodu.