Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Budući da mnogima na triatlonu koji uključuje ispijanje piva pozli, nesretna je kolegica stvarno trebala na natjecanje otići bolje pripremljena.


Wendy Burch, reporterka televizijske postaje KTLA, poslana je u utorak poput brojnih kolega na teren. Naime, slavio se Dan nezavisnosti pa je vjernim gledetaljima trebalo prenijeti slikom i riječju na koje su načine ljudi obilježavali godišnjicu od donošenja Američke deklaracije o neovisnosti 4. srpnja 1776. godine.

Vezani članci Policija na ulicama Beograda Policajac novinarku udario pendrekom, kolega ga pravda: "On je dobio tri puta kamenom u glavu" Brooke Shields - 3 Za nju je vrijeme stalo: U 56. se skinula u domoljubni bikini i pohvalila utegnutim tijelom

Na njezinu žalost, zapalo ju je da izvijesti s natjecanja naziva "Čelični čovjek", ali ponešto prepravljenog jer su sudionici okupljeni u kalifornijskom gradiću Hermosa Beach u traitlon uvrstili i discplinu "iskapi čim prije šest limenki piva".

Budući da je prethodno trebalo istrčati milju (1,6 kilometara), odnosno još jednu milju odveslati, naravno da je mnogima tekućina loše sjela na želudac, pa je Burch tijekom javljanja ostala okupana želučanim sokom nekog nesretnika kojem je pivo odlučilo izaći na slobodu.