Charan je preskočila odgovore na 14 od 15 pitanja (FOTO: YouTube/Screenshot)
Charan je preskočila odgovore na 14 od 15 pitanja (FOTO: YouTube/Screenshot)

Odabrana taktika natjecateljicu nije daleko odvela.


Djevojka predstavljena samo kao Charan, inače profesorica tehnologije, istaknula se u četvrtak u britanskoj verziji Potjere kao jedna od najčudnijih natjecateljica u povijesti televizijskih kvizova.

Vezani članci Logotip (Foto: Getty Images) KVIZ: Prema logotipu pogodite poznajete li najpoznatije svjetske brendove Bilo je nemoguće predvidjeti da će gospođica Kinga tako reagirati (FOTO: YouTube/Screenshot) Šokirala ponašanjem: Uplakana natjecateljica naprasno napustila studio zbog krivog odgovora

Charan je, naime, uporno preskakala odgovore, a gdjekad je odgovarala "dalje" čak i bez da je čula ostatak rečenice.

Istina, na drugo je pitanje točno odgovorila, međutim preostalih je četrnaest kao da se šali preskočila, čime je potpuno zbunila voditelja Bradleyja Walsha.

Jasno, odabrana taktika nije ju baš daleko odvela, ali se zato čini da je barem gledatelje vrhunski zabavila. Njezin su nastup u prvom redu ispratili "tviteraši", među kojima su brojni ustvrdili da se dugo nisu tako dobro nasmijali.

Što se dogodilo s Charan, je li možda podlegla tremi ili je naprosto preolako procjenjivala na koja sve pitanja neće znati odgovore, doista ne znamo. Dalje.