Puma
Puma Foto: Kunkyle z/Screenshot

Planinar je mislio da vidi mačiće na putu, a onda je pred njega iskočila mama puma.


Društvenim mrežama kruži zastrašujuća snimka koju je snimio Kyle Burgess, 26-godišnji planinar i Utaha. Na snimci je zabilježio susret s pumom na koju je naišao za vrijeme planinarenja kad je primijetio ''mačiće'' nasred puta.

Vezani članci Obračun zmija Snimala obračun zmija, a onda joj se okrenuo želudac kad je shvatila što zapravo rade Psi dobili društvo Psi dobili društvo, ali izgleda da nisu baš oduševljeni prinovama

Kad se približio, otkrio je da nije riječ o mačićima već o mladuncima pume koja je ubrzo skočila pred njega. Kyle se odlučio povući, no puma ga je nastavila slijediti idućih šest minuta, povremeno skačući prema njemu.

Kyle je cijelu situaciju, iz koje se na kraju izvukao neozlijeđen, ali prestravljen, objavio na YouTubeu pa su mnogi gledatelji primijetili da je to šest najnapetijih minuta koje su vidjeli u zadnje vrijeme.

U očajničkom činu, Kyle je na kraju pokušao pogoditi pumu kamenom, a ona je pobjegla glavom bez obzira. Snimku cijelog dvoboja od kojeg će vam srce sigurno brže zakucati možete pogledati u nastavku.