Učiteljica iz Texasa
Učiteljica iz Texasa Foto: YouTube/Screenshot

Učenici su ostali bez učiteljice usred nastave, a njihove preslatke reakcije zabavile su ljude diljem svijeta.


Društvenim mrežama kruži video na kojem su zabilježene reakcije učenika nakon što je njihova učiteljica izbačena iz poziva usred održavanja nastave preko interneta. Učiteljica iz El Pasa (SAD) snimku je objavila na YouTubeu, a preslatke reakcije učenika oduševile su internet.

Vezani članci Osnovna škola dr. Ivan Merz stradala u potresu - 4 Bandić govorio da koridori za školarce neće biti potrebni, a roditeljima danas obećali postavljanje nadstrešnih skela Ilustracija Slovenski premijer odrješit: Još nema uvjeta za vraćanje učenika u škole

Nakon što su učenici drugog razreda utvrdili da je učiteljica nestala jer vjerojatno ima probleme s internetom, primijetili su da se poziv snima pa da moraju biti dobri. ''Vidim mali crveni signal za snimanje na vrhu ekrana'', kazale je djevojčica Marilyn. ''Učiteljica sve snima. Može vidjeti ako se ne ponašamo primjereno.''

Učenici su nastavili raspravljati o tome kako će nadrapati ako se ne budu ponašali kako spada, a onda su počeli razgovarati o tome što bi jeli za doručak. Zaključili su da je tost s jajima i zelenom salatom odlična kombinacija.

Snimku cijelog poziva koji je oraspoložio njihovu učiteljicu, ali i brojne gledatelje diljem svijeta svakako pogledajte u nastavku.