Brzi refleksi (Foto: Screenshot/YouTube)
Brzi refleksi (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Muškarac je skočio u akciju poput filmskog superjunaka i uspio spasiti dvoje djece od jurećeg auta.


Na snimci sigurnosne kamere ispred automehaničarske radione u Indoneziji zabilježen je junački podvig muškarca koji je uspio spasiti dvoje djece ispred jurećeg automobila. Na snimci se vide djeca koja hodaju ispred radione i mehaničar koji popravlja motocikl.

Vezani članci Prometna nesreća u Bjelovaru - 4 Svjedok strašne nesreće kod Bjelovara: "Probudio me veliki prasak, čulo se kao da je pukla bomba... Pokušali smo jednoga osloboditi, ali nismo uspjeli" Prometna nesreća u Labinu - 2 Strava u Labinu: Pijana vozačica koja je autom uletjela u kafić ispitana u ŽDO-u, u ponedjeljak ide pred istražnog suca

U jednom trenutku mehaničar izgleda kao da mu se upalilo ''šesto čulo'' i skoči u akciju, obgrli dvoje klinaca, sklupča se i preokrene u suprotnom smjeru, baš ispred jurećeg automobila. Zahvaljujući njegovoj čudesnoj reakciji, u nesreći nitko nije nastradao, no junak je ostao anoniman.

Nevjerojatne snimke postale su viralni hit iako se nesreća odigrala u prosincu 2016. godine, a zašto je osvojila Internet, provjerite u nastavku.