Adam Lockwood
Adam Lockwood Foto: thelittlenuisance_/Instagram

Tinejdžer se popeo na dimnjak i tamo proveo 21 sat, a uspio je napraviti i nekoliko zgibova.


Britanac Adam Lockwood (19) na Instagramu je objavio video u kojem pokazuje kako visi s najviše građevine u Hrvatskoj, dimnjaka termoelektrane u Plominu koji je visok 340 metara. Lockwood kaže da se na dimnjak popeo usred noći te da mu je do vrha trebalo 2 sata penjanja, a na dimnjaku je proveo 21 sat, promatrajući izlazak i zalazak sunca, napisao je u objavi na Instagramu.

Vezani članci Vlasnici kuća Pokucao na vrata raskošnih i zanimljivih domova samo kako bi pitao čime se vlasnici bave, a ovo su rezultati Pronađi mačku Slika koje je izludila mnoge: Možete li pronaći ''crnu ovcu'' ili će i vas dovesti na rub živaca?

Mnogi su njegov podvig nazvali adrenalinskom akcijom, no Lockwood kaže da uopće ne dobiva nalet adrenalina od takvih stvari, već samo sitnu stimulaciju, zbog čega teško pronalazi stvari koje ga stimuliraju.

Britanski tinejdžer odlučio je pri vrhu dimnjaka izvoditi zgibove s metalne grede, no ispričao se svojim pratiteljima na Instagramu što ih nije uspio izvesti više jer kaže da mu je penjanje oduzelo mnogo snage.

Snimku koju je podijelio na Instagramu, a zbog koje HEP istražuje kako se netko usred noći uspio popeti na dimnjak i tamo neometano provesti 21 sat, možete pogledati u nastavku.