Poezija iluzije

Mislite da možete vjerovati vlastitim očima? Pogledajte ovaj trik i razgovarajmo o tome ponovo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Daroviti je iluzionist ponovo svoje starije i iskusnije kolege ostavio s upitnicima iznad glava, bez odgovora kako mu je to uspjelo.

Shin Lim, nadaleko poznati iluzionist, vratio se na scenu nakon teške ozljede lijeve ruke te ponovo nasamario Penna i Tellera, svoje starije i iskusnije kolege, središnje figure popularnog showa Fool Us (Prevari nas).

Shin Lim je ispred Penna i Tellera izveo čudesnu predstavu s kartama, nakon koje su "suci" naprosto morali prihvatiti poraz i priznati gledateljima da su podbacili.

Ukoliko nikad niste gledali Fool Us, pojasnimo da je koncept te emisije jednostavan i da ispred spomenutih legendarnih iluzionista izlaze njihove kolege koje ih pokušavaju nadmudriti.

Uspiju li pritom, ostave li Penna i Tellera s upitnicima iznad glava, osvajaju putovanje u hotel s pet zvjezdica u Las Vegasu i priliku da se nastupe uživo u slavnoj "Penn & Teller" predstavi, što je privilegij posebnih.

Shin Lim je ponovo pogodio u sridu, i to dvije godine nakon što je po prvi puta impresionirao muškarce koji su u toj profesiji ostavili duboke tragove.

Naravno da ćemo vam u nastavku prikazati i taj video, ali se najprije posvetiti novoj snimci nakon koje ćete se morati složiti da očima jednostavno ponekad nije za vjerovati.

Shin Lim je naprosto fantastičan, a njegov je posljednji uspjeh time veći jer ga je izveo tek što se oporavio od presječenih tetiva kod palca na lijevoj ruci.