Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Morski pas iskočio je iz vode, ugrizao djevojku i povukao je za sobom, a sve su snimili prijatelji.


Melissa Brunning iz Australije hranila je morske pse s doka kada je u jednom trenutku član inače miroljubive vrste morskih pasa skočio iz vode i ugrizao je za prst. Melissa prepričava da je u tom trenutku osjetila neopisivu bol :''Osjećala sam kako mi trga kost, mislila sam da sam ostala bez prsta'', kazala je za lokalne vijesti.

Vezani članci Red za toaletni papir Kupci u panici zbog koronavirusa razgrabili toaletni papir, a ne mare za osnovne upute protiv širenja bolesti Morski pas/Ilustracija (Foto: AFP) Treći napad u dva mjeseca: Australac podlegao ozljedama nakon napada morskog psa

Morski pas povukao je Mellisu u vodu, no po izlasku je odahnula kada su je prijatelji utješili da još uvijek ima prst. Žena je preživjela veliki šok, a snimka napada postala je i viralni hit. U bolnici su joj dijagnosticirane fraktura kosti i povreda ligamenata, no sretna je što je sačuvala prst.

Melissa je iz cijele priče naučila da nije baš dobra ideja hraniti morske pse te da ih je sigurnije promatrati iz daljine. Snimku cijelog napada možete pogledati u nastavku.