Audi R8
Audi R8 Foto: YouTube/Screenshot

Pobjegao je od policije koja je htjela obaviti alkotest i zadao si puno veće glavobolje.


Vlasnici skupocjenog Audia R8 na društvenim su mrežama podijelili snimku koju su zabilježile kamere unutar automobila nakon što je ukraden ispred njihovog doma. U opisu snimke piše da je automobil ukrao muškarac koji je pobjegao nakon što ga je policija zaustavila i zatražila da obavi alkotest.

Vezani članci Rupe na trapericama Prošetale su se špicom u poderanim trapericama, ali nisu bile spremne za ovakve posljedice Modni izleti (Foto: klyker.com) Pomiješali modu iz cijelog svijeta, rezultati su očekivano zbunjujući

Muškarac je pobjegao preko obližnje ograde i trčao dvorištima dok napokon nije provalio u kuću kako bi se sakrio od policije. U kući je pronašao ključeve Audija R8 te je ukrao automobil u počeo juriti bez nekog cilja.

Automobilom je jurio oko pola sata kad je nakon više manjih nesreća završio u nečijem dvorištu i više nije mogao pokrenuti automobil. Snimku cijele njegove vožnje obitelj je objavila na društvenim mrežama nakon što je policija pronašla njihov automobil, a možete je pogledati u nastavku.