Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sraz je trajao svega sedam sekundi.


Sudeći prema snimkama s tamošnjih društvenih mreža, u Kini sve češće u ringove ulaze borci koji se očito uopće ne bi trebali sučeljavati.

Vezani članci Vršnjačko nasilje Nasilnici iz Kaštela: Policija objavila detalje odvratnog zlostavljanja koje je užasnulo Hrvatsku Slika nije dostupna VIDEO Namjerili se na krivog: Nokautirao trojicu u nekoliko sekundi

Portal Shanghaiist je u utorak objavio još jedan dokaz koji ide tome u prilog, ogled čovjeka koji se predstavio kao "majstor" neke od drevnih borilačkih vještina i klasičnog boksača.

Sraz je trajao svega sedam sekundi, a nesretnik je prošao baš kao nedavno i njegov kolega Wei Lei, majstor tai chija, koji je pristao je na obračun s Xuom Xiaodongom, MMA borcem nadimka "luđak".

Pogledajte u nastavku kako je borba izgledala i računajte s time da bi ludih obračuna uskoro moglo biti još. Naime, kineski tajkun Chen Sheng je prije dva tjedna ponudio milijun i pol američkih dolara nagrade onom majstoru drevne vještine koji uspije poslati Xiaodonga na spavanje.

Wei Lei i Xu Xiaodong